10.00 – 11.00
REĢISTRĀCIJA UN SARUNAS
ZINĪBU SKATUVE
11.00 – 11.20
DIVU EGO SATIKŠANĀS – MANS UN VIESA
ININ NINI
Dvēseles koučs un stāstniece
11.20 – 11.40
KAS IR NAMATĒVS?
ARVIS ZĒMANIS
Let’s Talk Taste lielnotikuma tēvs
11.45 – 12.10
SARUNAS “LEDLAUŽI”, KĀ PADARĪT SAVU DARBU EFEKTĪVĀKU (ENG)
ARND HENNING HEISSEN
Bāra “Fragnances” vadītājs (Vācija)
12.10 – 12.50
SARUNAS UN NETWORKINGS
12.50 – 13.35
DARBA METODIKA “FIHULI” – STRĀDĀT ĀTRI UN EFEKTĪVI
DAVID STEINSHIN
Bāru eksperts un bārmenis (Krievija)
13.35 – 13.55
KĀ BŪT KLĀTESOŠAM UN EFEKTĪVAM JEB KĀ ES TRENĒJU SABRAGE REKORDISTU
DIĀNA STUPELE
Olimpiskā trenere
13.55 – 14.20
KĀ RŪPĒTIES PAR SAVU TĒLU SOCIĀLAJOS MEDIJOS
VILHELMS MEISTERS
Digitālās aģentūras WRONG sociālo mediju direktors
14.20 – 14.55
SARUNAS & NETWORKING
14.55 – 15.25
ĶĪMIĶA, PAVĀRU UN MIKSOLOGU SADARBĪBA – RADOŠA GARŠU LABARATORIJA (ENG)
MAXIME WILLEMS
“Foodlab & Incubator Proef” dibinātājs (Beļģija)
15.30 – 16.00
VODKAS VĒSTURE (ENG)
ALEXEY RODIONOV
Degvīna zīmola POLUUGAR saimnieks (Krievija)
16.05 – 16.50
PANEĻDISKUSIJA: VAI VIESMĪLĪBA IR DZĪVES PROFESIJA UN KUR AUGT?
INESE VICUPA, GATIS ZĒMANIS UN CITI
THE BARISTA CHALLENGE / DARBA SKATUVE
Uzzini vairāk par sacensībām: https://ej.uz/bsf3
9.15 – 10.30
BRĪVAIS DALĪBNIEKU TRENIŅA LAIKS
11.00 – 13.00
PRELIMINARY ROUND
13.00 – 14.00
QUARTER FINALS
14.00 – 15.00
ATPŪTAS BRĪDIS
15.00 – 16.00
SEMI FINALS
16.00 – 17.00
FINALS
19.00
UZVARĒTĀJU APBALVOŠANA
EXPO ZONA
9.00 – 17.00
ATBALSTĪTĀJU, PARTNERU UN IEDVESMOJOŠU PRODUKTU, PAKALPOJUMU UN PIEREDZES STENDI
LIELVĀRDES ALUS ATPŪTAS ZONA • TANQUERAY GIN & TONIC GARŠAUGU DĀRZS • ANDRITO COFFEE KAFIJAS BRŪVĒTAVA • GEMOSS DRAUGU STENDS un daudzi citi…
KAS TAD VĒL?
9.00 – 17.00
SPEAK EASY BĀRS
BUT WHERE?
9.00 – 17.00
BURBUĻI & BURGERI
POP-UP CAFE
17.00 – 23.00
NOSLĒGUMA BURZIŅŠ & IELU ĒDIENU TIRGUS
Gardākie Rīgas restorāni, kafejnīcas un bāri būs sarūpējuši savu skatījumu par ielu ēdieniem, dzērieniem. Kopā ar “Sirmais. Kulta Ēdieni” vakaru uz skatuves atklās pašmāju labākie šefpavāri, paneļdiskusijā aprunājot to, kas tad ir labs ielu ēdienu koncepts. Plašāka informācija par notikumu: https://ej.uz/f3qs.